Перейти до вмісту
Головна » Вонтони з маринованою м’ясною начинкою

Вонтони з маринованою м’ясною начинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Вонтони з маринованою м’ясною начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 40 виробів:
    Для тесту:
    ❯ 300 г борошна
    ❯ 200 мл води
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    Для начинки:
    ❯ 400 г рубаної свинячої грудинки
    ❯ 100 г рубаної цибулі-порею
    ❯ 300 г білокачанної капусти
    ❯ 40 г свіжо рубаного імбиру
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 1 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії

    Покроковий процес приготування вонтонів

    Крок 1

    Борошно просіяти в глибоку миску і, вливаючи тонким струмком воду та масло, руками вимісити однорідне тісто. Дати тесту відстоятись 30 хв.

    Крок 2

    Лук-порей обсмажити до прозорості на олії та остудити. Капусту варити в киплячій підсоленій воді 12 хв, відкинути на друшляк, остудити та дрібно нашаткувати. Всі інгредієнти для начинки перемішати в мисці, накрити харчовою плівкою і маринувати у холодильнику мінімум 20 хв.

    Крок 3

    Тісто тонко розкотити та нарізати квадратами прибл. 8х8 см. У центр кожного покласти трохи начинки та скласти квадрати по діагоналі. Гострі кути підтягнути друг до друга та защипати. Сформовані вироби помістити в морозильну камеру на 30 хв і відварити у киплячій воді чи пару.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вонтони з маринованою м’ясною начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *