Перейти до вмісту
Головна » Яблучні оладки

Яблучні оладки

    Яблучні оладки

    Рецепт “Яблучні оладки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Калорії 212

    Білки 8

    Жири 5

    Вуглеводи 33

    Інгредієнти

    100 г яблуко
    – 1 яйце куряче
    – кориця (за бажанням)
    – 2 ст. пшеничний
    – цільнозернового борошна

    Покроковий процес приготування яблучні оладки

    Крок 1

    Вріжте серцевину біля яблука і натріть на тертці разом зі шкіркою.

    Яблучні оладки2

    Крок 2

    Збийте яйце

    Яблучні оладки3

    Крок 3

    Додайте борошно і корицю, перемішайте. Потім додайте натерте яблуко

    Яблучні оладки4

    Крок 4

    Розігрійте і змастіть сковорідку олією. По столовій ложці в сковороду оладки

    Яблучні оладки5

    Крок 5

    Жарте на середньому вогні під кришкою, поки верх візуально перестане бути
    мокрим, потім переверніть, приберіть крихту і досмажте 1-2 хвилини

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблучні оладки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *