«Діаменю» рецепт “Ягідній смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,9 ХО
24 ккал
Інгредієнти
– 200 г замороженої полуниці
– 2 яблука
– 3 ківі
Покрокове приготування ягідного смузі
Крок 1
Очищаю ківі. Полуницю розморожую. Яблука нарізаю кубиками. За допомогою блендера окремо доводжу до консистенції пюре фрукти та ягоди.
Крок 2
У прозорі склянки розливаю пюре шарами. Спочатку яблучний, потім полуничний, і останнім шаром пюре з ківі. Перед подачею прикрашаю ягодами, листочками та гілочками м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!