Перейти до вмісту
Головна » Ягнятина з картоплею

Ягнятина з картоплею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ягнятина з картоплею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 920 ккал, 38 г білків,
    62 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 5 порцій:
    ❯ 1 кг нашийка ягняти
    ❯ морська сіль
    ❯ свіжомелений чорний перець
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 1,5 кг невеликої картоплі

    Покроковий процес приготування ягнятини з картоплею

    Крок 1

    Духовку нагріти до 160 °. Часник очистити та потовкти в ступці. М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю, перцем та часником. Картоплю ретельно вимити щіткою, кожну бульбу розрізати на 2-4 частини. Розмарин сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок. Вершкове масло розтопити на слабкому вогні.

    Крок 2

    У форму для запікання викласти підготовлене м’ясо та картопля, посипати розмарином, полити олією та перемішати. Запікати в духовці бл. 1,5 год, іноді перемішуючи. (За потреби долити у форму трохи води.)

    Крок 3

    Готову страву акуратно перемішати та подати гарячим у формі, в якій вона готувалася. За бажанням картоплю
    розім’яти виделкою та перемішати з соком, що утворився під час запікання.

    Сьогодні ми дізналися як готується Ягнятина з картоплею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *