«Діаменю» рецепт “Яловичі биточки з кабачками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
180 ккал
Інгредієнти
– 500 г м’якоті яловичини
– 1 невеликий кабачок
– 1 яйце
– 1-2 цибулини
– прянощі та сіль – на смак
– 4 ст. рослинної олії
Покрокове приготування яловичих биточків
Крок 1
Яловичину мою, цибулю очищаю. Пропускаю м’ясо із цибулею через м’ясорубку. Кабачок очищаю від шкірки та насіння і натираю на великій тертці, солю.
Крок 2
Через 5 хвилин витискаю сік (його можна випити, він дуже корисний). Змішую м’якуш кабачка та фарш, яйце, сіль, додаю прянощі (я використовую майоран та чорний мелений перець). Все добре перемішую.
Крок 3
Сковороду розігріваю разом з олією. Руками формую биточки та обсмажую по 3 хвилини з двох сторін на сильному вогні. Потім вогонь зменшую, додаю трохи кип’яченої води та тушу близько пів години.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!