Перейти до вмісту
Головна » Яловичі биточки з кабачками

Яловичі биточки з кабачками

    Яловичі биточки з кабачками

    «Діаменю» рецепт “Яловичі биточки з кабачками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    180 ккал

    Інгредієнти

    – 500 г м’якоті яловичини
    – 1 невеликий кабачок
    – 1 яйце
    – 1-2 цибулини
    – прянощі та сіль – на смак
    – 4 ст. рослинної олії

    Покрокове приготування яловичих биточків

    Крок 1

    Яловичину мою, цибулю очищаю. Пропускаю м’ясо із цибулею через м’ясорубку. Кабачок очищаю від шкірки та насіння і натираю на великій тертці, солю.

    Крок 2

    Через 5 хвилин витискаю сік (його можна випити, він дуже корисний). Змішую м’якуш кабачка та фарш, яйце, сіль, додаю прянощі (я використовую майоран та чорний мелений перець). Все добре перемішую.

    Крок 3

    Сковороду розігріваю разом з олією. Руками формую биточки та обсмажую по 3 хвилини з двох сторін на сильному вогні. Потім вогонь зменшую, додаю трохи кип’яченої води та тушу близько пів години.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яловичі биточки з кабачками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *