Перейти до вмісту
Головна » Яловичина “Веллінгтон”

Яловичина “Веллінгтон”

    Яловичина "Веллінгтон"

    Класичний рецепт “Яловичина “Веллінгтон”” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 год. 30 хв.

    У 1 порції: 510 ккал, 39 г білків,
    40 г жирів, 32 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 1 кг яловичої вирізки
    ❯ 1/3 ч. л. материнки
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 100 мл білого сухого вина
    ❯ 450 г листкового тіста
    ❯ 10 смужок бекону
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування яловичини

    Крок 1

    М’ясо змастити оливковою олією, посипати материнкою та запікати 20 хв при 190°. Потім перекласти на тарілку та дати охолонути. Посолити та поперчити до смаку

    Крок 2

    Гриби дрібно нарізати, цибулю посікти та обсмажити все разом на вершковому маслі. Влити вино, довести до кипіння, посолити, поперчити та тушити на маленькому вогні 3 хв. Зняти з вогню і дати охолонути

    Крок 3

    Тісто розкотити у прямокутний пласт. По центру викласти скибочки бекону. Розподілити половину грибів, укласти м’ясо і на нього викласти гриби, що залишилися

    Крок 4

    М’ясо обернути кінцями скибочок бекону. Загорнути у пласт тіста і ретельно защипувати краї. Прибрати у холод на
    1 год. Потім зробити зверху кілька надрізів, укласти на деко швом вниз і запікати 1 год при 180 °. Перед подачею прикрасити за бажанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати готується Яловичина “Веллінгтон”. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *