Перейти до вмісту
Головна » Класичний хінкалі (мтіулурі)

Класичний хінкалі (мтіулурі)

    Класичний хінкалі (мтіулурі)

    Рецепт “Класичний хінкалі (мтіулурі)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Яловичина 300 грамів
    – Свинина 300 грамів
    – Цибуля 200 грамів
    – Гірський кмин 1 або 1/2 ч.л.
    – Гострий перець 1/2 ч.л.
    – Борошно 800 грамів
    – Сіль

    Покроковий процес приготування класичних хінкалі (мтіулурі)
    Класичний хінкалі (мтіулурі)1

    Крок 1

    В муку додаємо 0.5 ч.л. солі і добре перемішуємо. Потроху наливаємо воду та перемішуємо тісто. Тісто має вийти пластівцями.

    Класичний хінкалі (мтіулурі)2

    Крок 2

    Посипаємо стіл борошном, викладаємо тісто і починаємо ретельно замішувати. Тісто має вийти щільним та еластичним. Загортаємо тісто в плівку та відправляємо у холодильник на 30 хвилин.

    Класичний хінкалі (мтіулурі)3

    Крок 3

    Свинину, яловичину та цибулю прокручуємо в м’ясорубці. Додаємо 1 ч.л. солі, спеції, додаємо трохи води та добре перемішуємо.

    Класичний хінкалі (мтіулурі)4

    Крок 4

    Розгортаємо невеликі шматочки тіста, кладемо начинку і формуємо хінкалі. Бажано зробити пробну партію, щоб перевірити на сіль та перець.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Класичний хінкалі (мтіулурі). Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *