Перейти до вмісту
Головна » Яловичина веллінгтон у листковому тісті

Яловичина веллінгтон у листковому тісті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичина веллінгтон у листковому тісті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6–8 ПОРЦІЙ
    ❯ 450 г готового листкового тіста
    ❯ 1 кг яловичини
    ❯ 1/3 ч. л. сушеної материнки
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 70 г вершкового масла
    ❯ 100 мл білого сухого вина
    ❯ 10 тонких скибочок бекону
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування яловичини веллінгтон

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. М’ясо змастити оливковим олією та присипати материнкою, викласти у вистелену фольгою форму та запікати 20 хв. М’ясу дати охолонути, Охолоджене м’ясо посолити і поперчити.

    Крок 2

    Гриби очистити, промити, обсушити та дрібно нарізати. Цибулину очистити та порубати. На сковороді вершковому маслі обсмажувати цибулю та гриби 5 хв. Влити вино, довести до кипіння, посолити, поперчити, зменшити вогонь та готувати 5 хв. Гриби зняти з вогню і дати охолонути

    Крок 3

    Тісто розкотити у прямокутний пласт, викласти на нього скибочки бекону і розподілити на них 1/2 грибів. Викласти на гриби м’ясо та накрити рештою грибами. Краї тіста підняти та щільно защипати. М’ясо у тесті помістити в холодильник на 1 год.

    Крок 4

    М’ясо в тісті викласти на перламентом вистеленим деко швом вниз. Яйце розбовтати та змастити виріб. Зробити на тесті кілька нечастих проколів та запікати 40 хв при 200°.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина веллінгтон у листковому тісті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *