Перейти до вмісту
Головна » Яловичина з хурмою

Яловичина з хурмою

    Яловичина з хурмою

    «Діаменю» рецепт “Яловичина з хурмою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,1 ХО
    290 ккал

    Інгредієнти

    – 1 кг яловичини
    – 1 цибулина
    – 3 стебла селери
    – 2 зубки часнику
    – 2 ст. овочевого бульйону
    – 50 мл білого вина
    – 2 великі хурми
    – 3 лаврові листи
    – 3 ч. л. оливкової олії
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування яловичини з хурмою

    Крок 1

    М’ясо мою, обсушую паперовим рушником, нарізаю великими шматками та обсмажую на розпеченій сковороді на сильному вогні. Солю, перчу.

    Крок 2

    Обсмажену яловичину викладаю у чашу мультиварки. Цибулину, часник та селеру подрібнюю та пасерую на оливковій олії. Додаю обсмажені овочі до м’яса.

    Крок 3

    Готую протягом години в режимі «Тушеніє». Хурму мою і нарізаю невеликими шматочками. Додаю до м’яса і продовжую готувати у тому ж режимі ще пів години. Подаю м’ясо з овочами

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина з хурмою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *