«Діаменю» рецепт “Яловичина з хурмою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
290 ккал
Інгредієнти
– 1 кг яловичини
– 1 цибулина
– 3 стебла селери
– 2 зубки часнику
– 2 ст. овочевого бульйону
– 50 мл білого вина
– 2 великі хурми
– 3 лаврові листи
– 3 ч. л. оливкової олії
– сіль, перець – на смак
Покрокове приготування яловичини з хурмою
Крок 1
М’ясо мою, обсушую паперовим рушником, нарізаю великими шматками та обсмажую на розпеченій сковороді на сильному вогні. Солю, перчу.
Крок 2
Обсмажену яловичину викладаю у чашу мультиварки. Цибулину, часник та селеру подрібнюю та пасерую на оливковій олії. Додаю обсмажені овочі до м’яса.
Крок 3
Готую протягом години в режимі «Тушеніє». Хурму мою і нарізаю невеликими шматочками. Додаю до м’яса і продовжую готувати у тому ж режимі ще пів години. Подаю м’ясо з овочами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!