Рецепт “Яєчна локшина з куркою та соєвими паростками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 530 ккал, 40 г білків,
17 г жирів, 58 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 250 г яєчної локшини
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 3 зубчики часнику
❯ 1 цибулина
❯ 2 стручки червоного перцю чилі
❯ 1–2 ч. л. меленого імбиру
❯ 1/2 ч. л. меленого коріандру
❯ 300 г рубаного курячого філе
❯ порошок карі
❯ соєвий та вустерський соус
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 4 стебла рубаної зеленої цибулі
❯ 180 г соєвих паростків
❯ сіль
❯ 2 яйця
Покроковий процес приготування яєчної локшини
Крок 1
Локшину відварити, як це описано на пакуванні. Всі овочі вимити та дрібно нарізати. На сковороді вок нагріти олію
і обсмажувати на ньому подрібнену цибулю та часник 3 хв. Додати солодкий перець, нарізане філе, соєвий та вустерський соуси на смак. Приправити імбиром, коріандром та порошком карі та готувати, помішуючи, 10–15 хв.
Крок 2
Підмішати зелену цибулю та подрібнений перець чилі та готувати 2 хв. Додати яєчну локшину та соєві паростки. Вбити яйця, посолити на смак та готувати ще 2–3 хв.