Перейти до вмісту
Головна » Заливне з курки з овочами

Заливне з курки з овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Заливне з курки з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 100 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 маленька бульба селери
    ❯ 150 г консервованої кукурудзи
    ❯ 400 г відвареної або запеченої курятини (без кісток)
    ❯ 15 г желатину
    ❯ 600 г овочевого або курячого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування заливного з курки

    Крок 1

    Моркву та селеру очистити, вимити, обсушити та нарізати кубиками середнього розміру. Підготовлені овочі варити в киплячій підсоленій воді до готовності, шумівкою перекласти в інший посуд і дати охолонути.

    Крок 2

    М’ясо птиці розібрати на маленькі шматочки. Зелений горошок бланшувати в киплячій підсоленій воді та шумівкою перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Підготувати порційні креманки (або формочки) і викласти в них шарами селеру, консервовану кукурудзу, м’ясо, горошок та моркву.

    Крок 4

    Желатин замочити у холодній воді та добре віджати. Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння, при необхідності посолити та поперчити. У невеликій кількості бульйону розчинити набряклий желатин і перемішати його з рештою
    бульйоном.

    Крок 5

    Бульйоном із желатином залити продукти в креманках і дати застигнути. Заливне помістити в холодильник на 2-3 год. Перед подачею перевернути заливне на сервірувальний посуд. Подати, прикрасивши зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливне з курки з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *