Перейти до вмісту
Головна » Запечена картопля

Запечена картопля

    Як смажити картоплю

    Рецепт “Запечена картопля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Картопля 1,5 кг
    – Аджика 1 чайна ложка
    – Сванська сіль 1 чайна ложка
    – Цибуля 1 маленька
    – Часник 4 зубчики
    – Рослинна олія
    – Сіль

    Покроковий процес приготування запеченої картоплі
    Млинці з м'ясом по-грузинськи1

    Крок 1

    Ставимо воду на вогонь і підсолюємо. Нарізаємо картоплю великими часточками та відправляємо у киплячу воду. Варимо 5 хвилин.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи2

    Крок 2

    Готуємо заправку для картоплі. Наливаємо олію в сковороду. Нарізаємо часник, цибулю півкільцями та відправляємо у сковороду. Перемішуємо та смажимо.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи3

    Крок 3

    Олію після цибулі переціджуємо через сито. Додаємо аджику, сванську сіль та добре перемішуємо. Виливаємо в картоплю та перемішуємо.

    Млинці з м'ясом по-грузинськи4

    Крок 4

    Викладаємо картоплю на пергамент і відправляємо до готовності. Якщо є включаємо гриль.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена картопля. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *