Перейти до вмісту
Головна » Запечена картопля з сиром

Запечена картопля з сиром

    Запечена картопля з сиром

    Рецепт “Запечена картопля з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год.

    У 1 порції: 320 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    – 12 невеликих бульб картоплі
    – 700 мл м’ясного бульйону
    – 2 зубчики часнику
    – 2 лаврові листи
    – 4 горошини чорного перцю
    – 200 г тертого сиру
    – 2 маленькі червоні цибулини
    – 2 стебла селери
    – 70 г листового салату
    – 4 ст. л. рослинної олії
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування запеченої картоплі

    Крок 1

    Духовку нагріти до 190 °. Картоплю очистити, вимити, кожну бульбу розрізати навпіл і надрізати у вигляді віяла. Викласти в глибоке деко, залити бульйоном, покласти часник, попередньо розрізавши кожен зубчик на 3 частини, лавровий лист, перець горошком і поставити у духовку на 30 хв. Потім посипати тертим сиром і запікати до утворення рум’яної скоринки.

    Крок 2

    Червоні цибулини очистити та нарізати тонкими кільцями. Стебла селери нарізати невеликими скибочками. Листовий салат вимити, добре обсушити паперовим рушником і нарвати

    Крок 3

    Цибуля, селера та листя салату перемішати, посолити, поперчити і полити олією. Подати разом із запеченою картоплею.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена картопля з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *