Перейти до вмісту
Головна » Запечена риба з лимоном та зеленню

Запечена риба з лимоном та зеленню

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Запечена риба з лимоном та зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    101 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 4 шматки філе лосося (можна використовувати будь-яку рибу)
    ❯ 1 лимон
    ❯ 2 ст.л. оливкової олії
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ свіжа зелень (кріп, петрушка)
    ❯ сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування запеченої риби

    Крок 1

    Розігріваю духовку до 200 град. Деко або форму для запікання змащу маслом, викладаю шматки лосося на деко, посипаю сіллю та перцем

    Крок 2

    Нарізаю лимон кружальцями та викладаю на рибу. Змішую оливкову олію, часник та нарізану зелень. Поливаю філе одержаною сумішшю.

    Крок 3

    Запікаю у духовці 15-20 хвилин. Подаю гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена риба з лимоном та зеленню. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *