Перейти до вмісту
Головна » Запечена свинина

Запечена свинина

    Запечена свинина

    Рецепт “Запечена свинина” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 години
    У 1 порції: 365 ккал, 23 г білків,
    18 г жирів, 11 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 кг свинячого стегенця
    ❯ 1 ст. л. сушеного чебрецю
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 250 мл сухого вина
    ❯ по 2 ст. л. рослинної та вершкового масла
    ❯ 1,5 ст. л. цукру
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 груші

    Покроковий процес приготування запеченої свинини

    Крок 1

    М’ясо посолити, присипати чебрецем, залити вином і 8 год маринувати у холоді.

    Крок 2

    Маринад зібрати, м’ясо обсушити та обсмажити на олії з усіх боків. Нагріти духовку до 180 °. Часник очистити, 1 цибулину розрізати на чотири частини та викласти у форму до м’яса. Запікати 30 хв. Влити маринад та запікати 1,5 год

    Крок 3

    Для гарніру цибулю, що залишилася, нарізати, груші очистити та тушкувати в каструлі на вершковому маслі 10 хв, додавши сіль, цукор, сік лимона та перець. Готове м’ясо накрити фольгою на 15 хв. Подати з гарніром, нарізавши скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена свинина. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *