Перейти до вмісту
Головна » Запечені груші у винному соусі

Запечені груші у винному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечені груші у винному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 великі груші
    ❯ 400 мл білого вина
    ❯ 60 г волоських горіхів
    ❯ 60 г цукру
    ❯ 1 паличка кориці
    ❯ 50 г вершкового масла

    Покроковий процес приготування запечених груш

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Груші вимити, розрізати кожну навпіл, серцевину видалити.

    Крок 2

    У сотейнику або формі розтопити 25 г олії та злегка обсмажити груші з боку м’якоті. Груші перевернути, запікати
    15-20 хв і перекласти в іншу посуд.

    Крок 3

    Форму з жиром з-під груш нагріти, всипати цукор і нагрівати, доки він не почне карамелізуватись. Перемішуючи, влити вино, покласти корицю та уварити рідину до консистенції сиропу. Корицю видалити.

    Крок 4

    Додати в соус, що залишилося олію і готувати 5 хв, збиваючи віночком. Додати горіхи, викласти у форму груші та прогріти їх, поливаючи соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені груші у винному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *