Перейти до вмісту
Головна » Желе гранатово-молочне

Желе гранатово-молочне

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Желе гранатово-молочне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 200 мл молока
    ❯ 3 стиглих гранати (або 250 мл свіжого гранатового соку)
    ❯ 30 г желатину
    ❯ 30 мл теплої кип’яченої води
    ❯ цукор

    Покроковий процес приготування молочного желе

    Крок 1

    Гранати вимити, кожен розламати навпіл і вибрати із плодів зерна. Трохи зерен відкласти для прикраси, що залишилися за допомогою соковичавниці віджати сік (близько 250 мл). Сік процідити та підсолодити на смак.

    Крок 2

    Желатин розділити навпіл і замочити у невеликій кількості води у різних ємностях..

    Крок 3

    Молоко довести до кипіння, додати цукор на смак та зняти з вогню. Половину желатину віджати та розчинити у гарячому молоці.

    Крок 4

    Підготувати силіконові формочки для желе та розлити у них молочну масу з желатином, заповнивши їх наполовину.
    Форми поставити в холодильник на 30 хв.

    Крок 5

    Гранатовий сік довести до кипіння, зняти з вогню і розчинити в ньому желатин, що залишився. Сік із желатином злегка охолодити та розлити по формах із молочним желе.

    Крок 6

    Двоколірне желе помістити у холодильник до повного затвердіння. Вироби перевернути на посуд сервування. Подати, прикрасивши зернами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе гранатово-молочне. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *