Перейти до вмісту
Головна » Желе із яблук

Желе із яблук

    Желе із яблук

    «Діаменю» рецепт “Желе із яблук” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,8 ХО
    47 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг яблук
    – 15 г желатину
    – 300 мл води
    – 1 ч. л. кориці

    Покрокове приготування желе із яблук

    Крок 1

    Яблука очищаю від шкірки та насіння. Нарізаю кубиками та заливаю холодною водою. Доводжу до кипіння та варю на малому вогні близько 20 хвилин.

    Крок 2

    Рідину зливаю і чекаю, поки фрукти охолонуть. Подрібнюю у блендері до однорідної консистенції. Желатин заливаю водою кімнатної температури та залишаю до набухання.

    Крок 3

    Яблучне пюре нагріваю та додаю желатин та корицю. Перемішую до розчинення желатину, не доводячи до кипіння. Розливаю по формах, даю охолонути та відправляю у холодильник на 3-4 години для застигання

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Желе із яблук. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *