Перейти до вмісту
Головна » Журавлинний кисіль

Журавлинний кисіль

    Журавлинний кисіль

    «Діаменю» рецепт “Журавлинний кисіль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    78 ккал

    Інгредієнти

    – 2,5 л води
    – 500 г журавлини
    – 200 г цукру
    – 2 ст. крохмалю

    Покрокове приготування киселю

    Крок 1

    Протираю ягоди крізь сито. Мезгу заливаю водою, всипаю цукор, ставлю на вогонь. Проварюю 5 хвилин, даю настоятися під кришкою 40-50 хвилин.

    Крок 2

    Проціджую. Змішую відвар і сік ставлю на вогонь. Постійно помішуючи, в киплячий відвар тонким струмком вливаю розведений холодною водою крохмаль.

    Крок 3

    Кип’ячу 2 хвилини, знімаю з вогню. Якщо любите кисіль частіше, збільште кількість крохмалю

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Журавлинний кисіль. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *