Перейти до вмісту
Головна » Ароматний гарбуз

Ароматний гарбуз

    Ароматний гарбуз

    «Діаменю» рецепт “Ароматний гарбуз” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,4 ХО
    109 ккал

    Інгредієнти

    – 400 г гарбуза
    – зубчик часнику
    – 1 ч. л. томатної пасти
    – 1 ч. л. сушеного базиліку
    – 1 ст. оливкової олії
    – 2 ст. води
    – сіль та перець – на смак

    Покрокове приготування ароматного гарбуза

    Крок 1

    Очищаю гарбуз від шкірки. М’якуш гарбуза нарізаю великими кубиками. У сковороду вливаю оливкова олія, прогріваю її та обсмажую гарбуз до рум’яної скоринки з усіх боків. Додаю до сковороди сіль, перець, сушений
    базилік, томатну пасту.

    Крок 2

    Часник пропускаю через прес і також додаю до гарбуза. Перемішую гарбуз зі спеціями. Перекладаю гарбуз у форму для запікання. Вливаю у форму воду.

    Крок 3

    Накриваю форму фольгою і запікаю в розігрітій до 180 град. духовці 25-30 хвилин. Подаю як гарнір до основного м’ясного або рибної страви.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ароматний гарбуз. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *