Перейти до вмісту
Головна » Азу з кролика

Азу з кролика

    Азу з кролика

    «Діаменю» рецепт “Азу з кролика” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    176 ккал

    Інгредієнти

    – 1 тушка кролика
    – 1 цибулина
    – 1 морква
    – 2 солодких перців
    – 2 кабачки
    – 2 баклажани
    – сіль на смак
    – 4 ст. оливкової олії
    – 2 л. води
    – прянощі – на смак

    Покрокове приготування азу з кролика

    Крок 1

    Моркву нарізаю крупно, цибулину та солодкий перець – дрібними кубиками, огірки тонко шаткують брусочками. Обсмажую на рослинному олії морква, кабачки та баклажани окремо.

    Крок 2

    Тушку кролика поділяю на 6-7 порцій. Обсмажую з усіх боків. У казан викладаю цибулю, перець, огірки та обсмажені овочі. Зверху – м’ясо кролика. Солю, перчу, додаю прянощі на смак. Заливаю водою.

    Крок 3

    Ставлю на вогонь та доводжу до кипіння. Щільно накриваю кришкою і ставлю в духовку, розігріту до 120 град., на 2 години, періодично перемішуючи.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Азу з кролика. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *