Перейти до вмісту
Головна » Безалкогольний глінтвейн

Безалкогольний глінтвейн

    Безалкогольний глінтвейн

    «Діаменю» рецепт “Безалкогольний глінтвейн” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,1 ХО
    15 ккал

    Інгредієнти

    – 300 г замороженої обліпихи
    – 2 л води
    – 0,5 ч.л. меленого імбиру
    – 0,5 ч.л. куркуми
    – 0,5 ч.л. кориці
    – цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування безалкогольного глінтвейну

    Крок 1

    Розморожені ягоди толку у ступці, сік зціджую і прибираю в холодильник. Додаю в макуху імбир і куркуму,
    ретельно перемішую.

    Крок 2

    Заливаю макуху зі спеціями холодною водою, додаю цукрозамінник та корицю. Доводжу до кипіння, знімаю з вогню і даю настоятися протягом 20 хвилин під кришкою.

    Крок 3

    Проціджую, додаю сік з обліпихи з холодильника, ретельно перемішую.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Безалкогольний глінтвейн. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *