Перейти до вмісту
Головна » Білоруський охолодник

Білоруський охолодник

    Білоруський охолодник

    «Діаменю» рецепт “Білоруський охолодник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    38 ккал

    Інгредієнти

    – 2 л кефіру
    – 300 г буряків
    – 300 г огірків, 5 яєць
    – велика цибулина
    – пучок зеленої цибулі
    – 1 ст. великої солі

    Покрокове приготування білоруського охолодника

    Крок 1

    Буряк та яйця варю до готовності. Зелений цибулю дрібно нарізаю. Кубиками нарізаю цибулю, огірки – соломкою. Яйця остуджую, дрібно рублю. Буряк очищаю, нарізаю дрібною соломкою.

    Крок 2

    Підготовлені інгредієнти складаю в каструлю, заливаю 1 л кефіру, солю, вливаю кефір, що залишився. Перемішую, ставлю в холодильник на 2:00. Подаю холодним, посипавши зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Білоруський охолодник. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *