Перейти до вмісту
Головна » Бородінський хліб

Бородінський хліб

    Бородінський хліб

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Бородінський хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 70 г борошна (35 г конопляного, 25 г гарбузового, 10 г з темного льону)
    – 10 г фітомуцилу
    – 100 мл води
    – 1 ч. л. розпушувача тіста
    – 2 яйця
    – сіль та кардамон – на смак

    Процес приготування бородінського хліба

    Крок 1

    Змішати усі сухі інгредієнти. Яйця збити міксером, влити воду. Висипати суху суміш, перемішати.

    Крок 2

    Вилити в силіконову форму. Випікати в духовці 40- 50 хвилин при температурі 200 градусів

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бородінський хліб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *