Перейти до вмісту
Головна » Борщ-розсольник

Борщ-розсольник

    Борщ-розсольник

    «Діаменю» рецепт “Борщ-розсольник” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    58 ккал

    Інгредієнти

    – 3 картоплини
    – 2 цибулини
    – 1 морква
    – 2 великі буряки
    – пів кочана капусти
    – 2 ст. томатної пасти
    – 1 л води
    – 1-1,5 л розсолу або маринаду від помідорів
    – сіль та мелений чорний перець – на смак

    Покрокове приготування борщу-розсольнику

    Крок 1

    У каструлю наливаю воду, кладу очищену картоплю повністю або половинками, варю до напівготовності.

    Крок 2

    На олії обсмажую очищений і нарізаний шматочками цибулю, потім додаю крупно натерту моркву, наприкінці обсмажування – томатну пасту.

    Крок 3

    Окремо смажу на олії крупно натертий буряк. У каструлю з картоплею закладаю нашатковану капусту, а слідом за нею – цибуля з морквою та буряками. Доливаю розсіл чи маринад, кип’ячу 10 хвилин.

    Крок 4

    Солю, перчу та обов’язково даю борщу настоятися під кришкою 20-30 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ-розсольник. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *