Перейти до вмісту
Головна » Борщ у Діаменю

Борщ у Діаменю

    Борщ у Діаменю

    «Діаменю» рецепт “Борщ у Діаменю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    198 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. квасолі
    – 4 картоплини
    – 2 буряки
    – 1 морква
    – 1 цибулина
    – 3-4 сушених або заморожених грибів
    – 2 ст. томатної пасти
    – лавровий лист
    – чорний перець горошком і сіль – на смак

    Покрокове приготування борщу у Діаменю

    Крок 1

    Квасолю замочую на ніч. Гриби відварюю та промиваю. Ставлю варити нарізану картоплю та квасолю.

    Крок 2

    Обсмажую на олії подрібнену цибулю, натерту моркву і буряк.

    Крок 3

    Заправляю засмажку томатною пастою, тушу 3 хвилини та перекладаю в каструлю.

    Крок 4

    Підмішую нарізані гриби, сіль, прянощі. Варю на малому вогні до готовності

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Борщ у Діаменю. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *