Рецепт “Борщ у казані на багатті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
Покроковий процес приготування борщу у казані на багатті
Крок 1
Наливаємо воду в казан, відправляємо м’ясо в казан і томимо 2 години, періодично знімаємо пінку (“шум”).
Крок 2
Нарізаємо соломкою моркву, перець, буряк. Буряк присипаємо цукром, залишаємо на 10 хвилин
Крок 3
Окремо робимо засмажку з цибулі, моркви, перцю та помідорів, попередньо очищених і розім’ятих. Готову засмажку прибираємо та окремо обсмажуємо буряк на середньому вогні 15 хвилин. Додаємо оцет, томатну пасту і ще пасеруємо.
Крок 4
М’ясо викладаємо з бульйону. Туди закидаємо картоплю та варимо. Тим часом нарізаємо м’ясо на шматочки. Трохи пізніше в бульйон до картоплі додаємо нашатковану капусту, засмажку, нарізане м’ясо і готуємо. Якщо треба підсолюємо і наприкінці додаємо буряк, часник, кріп.