Перейти до вмісту
Головна » Брусничний торт з білим шоколадом

Брусничний торт з білим шоколадом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Брусничний торт з білим шоколадом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години
    У 1 порції: 450 ккал, 8 г білків,
    21 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 12 порцій
    Для коржів:
    ❯ 5 яєць
    ❯ 140 г цукру
    ❯ 210 г борошна
    ❯ 1 ч. л. розпушувача
    ❯ 100 мл брусничного сиропу
    ❯ панірувальні сухарі для посипання форми
    Для крему та прикраси:
    ❯ 200 г білого шоколаду
    ❯ 250 г сирного сиру
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 2 ст. л. меду
    ❯ 1 ст. л. коньяку
    ❯ 200 г брусничного джему
    ❯ 200 г брусниці (свіжої чи замороженої)
    ❯ 1 яєчний білок
    ❯ цукор для обвалення ягід

    Покроковий процес приготування брусничного торту

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Жовтки збити в пишну масу із 80 г цукру. В окремому посуді збити в піну білки з 60 г цукру та акуратно з’єднати з жовтковою масою. Додати сироп і просіяне борошно з розпушувачем, перемішати. Тісто вилити у змащену жиром і посипану сухарями роз’ємну форму та випікати 45 хв. Готовому бісквіту дати охолонути
    у формі 5 хв, потім вийняти.

    Крок 2

    Шоколад розтопити на гарячій водяній бані. Дати майже повністю охолонути, постійно помішуючи. Змішати зрозм’якшеним маслом, сирним сиром, медом та коньяком.

    Крок 3

    Остиглий бісквіт розрізати на чотири коржі та злегка просочити їх коньяком. Нижній корж намазати джемом і накрити наступним коржем. Зверху викласти частину крему та ще один корж. Намазати його джемом і накрити останнім коржем. Поверхня і боки торта обмазати кремом, що залишився.

    Крок 4

    Ягоди бланшувати в окропі 1 хв, просушити, змастити білком і обваляти у цукрі. Прикрасити торт ягід.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Брусничний торт з білим шоколадом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *