Перейти до вмісту
Головна » Булгур з овочами

Булгур з овочами

    Булгур з овочами

    «Діаменю» рецепт “Булгур з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    3,3 ХО
    220 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г булгуру
    – 1 солодкий перець
    – 120 г зеленого горошку
    – 100 г спаржевої квасолі
    – 4 зубчики часнику
    – 1 морква
    – 150 г цибулі
    – 2 ст. рослинної олії
    – 1 ч. л. вершкового масла
    – сіль
    – перець та зелень – на смак

    Покрокове приготування булгуру з овочами

    Крок 1

    Перець, квасолю, цибулю та моркву нарізаю дрібними кубиками. У сотейнику розтоплюю вершкове масло, додаю рослинне та обсмажую булгур протягом 5 хвилин.

    Крок 2

    Додаю воду, сіль, перемішую, доводжу до кипіння та варю на малому вогні 20 хвилин. Розігріваю сковороду з олією, обсмажую цибулю та часник на сковороді з олією близько 5 хвилин.

    Крок 3

    Додаю моркву, горошок, квасолю, солодкий перець. Солю, перчу і продовжую обсмажувати на малому вогні ще 15 хвилин. До сковороди додаю булгур та перемішую з овочами. Знімаю з вогню, додаю рубану зелень і перемішую

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Булгур з овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *