Перейти до вмісту
Головна » Бургер із червоною капустою

Бургер із червоною капустою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Бургер із червоною капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 280 ккал

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г червоної капусти
    ❯ 1 біла цибулина
    ❯ 2 мариновані огірочки
    ❯ 1 великий помідор
    ❯ 600 г рубаної яловичини
    ❯ 2 ст. л. рослинного масла
    ❯ 4 булочки для гамбургерів
    ❯ 30 г листового салату
    ❯ 8 ч. л. майонезу
    ❯ 100 г сиру (скибочками)
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування бургеру із капустою

    Крок 1

    Капусту нашаткувати та перетерти із сіллю. Цибулю очистити та нарізати тонкими кільцями. Мариновані огірки та помідор-кружечками.

    Крок 2

    М’ясо посолити і поперчити до смаку. З маси, що вийшла, сформувати 4 плоскі котлети та обсмажити на олії з обох сторін.

    Крок 3

    На нижні половинки булочок укласти капусту, салатне листя та кометки. Змастити майонезом. Потім укласти огірки, помідори, білу цибулю та скибочки сиру. Можна додати будь-яку пряну зелень до смаку. Накрити верхніми половинками булочок.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бургер із червоною капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *