Перейти до вмісту
Головна » Бутербродна намазка

Бутербродна намазка

    Бутербродна намазка

    «Діаменю» рецепт “Бутербродна намазка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    85 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г нежирного сиру
    – 1 цибулина
    – 2 зубки часнику
    – сіль
    – свіжі петрушка та кріп

    Покрокове приготування бутербродної намазки

    Крок 1

    Зелень мою, обсушую паперовим рушником і дрібно рубаю ножем. Цибулину очищаю та нарізаю якомога дрібніше.

    Крок 2

    Часник очищаю та пропускаю через прес. Сир краще брати м’який, тому що він має найкращу консистенцію. Але можна використати та звичайний. Тоді всі інгредієнти потрібно буде змішати блендером.

    Крок 3

    Якщо використовувати м’який, то достатньо все ретельно перемішати ложкою. Солю до смаку, можна додати трохи паприки та інших прянощів.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Бутербродна намазка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *