«Діаменю» рецепт “Бутербродна намазка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
85 ккал
Інгредієнти
– 200 г нежирного сиру
– 1 цибулина
– 2 зубки часнику
– сіль
– свіжі петрушка та кріп
Покрокове приготування бутербродної намазки
Крок 1
Зелень мою, обсушую паперовим рушником і дрібно рубаю ножем. Цибулину очищаю та нарізаю якомога дрібніше.
Крок 2
Часник очищаю та пропускаю через прес. Сир краще брати м’який, тому що він має найкращу консистенцію. Але можна використати та звичайний. Тоді всі інгредієнти потрібно буде змішати блендером.
Крок 3
Якщо використовувати м’який, то достатньо все ретельно перемішати ложкою. Солю до смаку, можна додати трохи паприки та інших прянощів.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!