Перейти до вмісту
Головна » Буженина в мікрохвильовці

Буженина в мікрохвильовці

    Буженина в мікрохвильовці

    «Діаменю» рецепт “Буженина в мікрохвильовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    357 ккал

    Інгредієнти

    – 0,5 кг свинячої м’якоті
    – 1 ст. гірчиці у зернах
    – 1 ст. томатного соусу (підійде та аджика)
    – зубчик часнику
    – 1 морква
    – сіль
    – цукор та прянощі – на смак

    Покроковий процес приготування буженини в мікрохвильовці

    Крок 1

    У м’ясі роблю проколи, шпигую подрібненими морквою та часником.

    Крок 2

    Натираю шматок сумішшю солі та цукру. Потім обмазую сумішшю гірчиці та томатного соусу, обвалюю в прянощах.

    Крок 3

    Викладаю м’ясо в рукав для запікання, роблю в ньому кілька проколів. Готую в мікрохвильовій печі в відповідному посуді при потужності 800 Вт 25 хвилин.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Буженина в мікрохвильовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *