«Діаменю» рецепт “Буженина в мікрохвильовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
357 ккал
Інгредієнти
– 0,5 кг свинячої м’якоті
– 1 ст. гірчиці у зернах
– 1 ст. томатного соусу (підійде та аджика)
– зубчик часнику
– 1 морква
– сіль
– цукор та прянощі – на смак
Покроковий процес приготування буженини в мікрохвильовці
Крок 1
У м’ясі роблю проколи, шпигую подрібненими морквою та часником.
Крок 2
Натираю шматок сумішшю солі та цукру. Потім обмазую сумішшю гірчиці та томатного соусу, обвалюю в прянощах.
Крок 3
Викладаю м’ясо в рукав для запікання, роблю в ньому кілька проколів. Готую в мікрохвильовій печі в відповідному посуді при потужності 800 Вт 25 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!