Перейти до вмісту
Головна » Часниковий суп із черствим хлібом

Часниковий суп із черствим хлібом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Часниковий суп із черствим хлібом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 150 г черствого пшеничного хліба тонкими скибочками
    ❯ 6 зубків часнику
    ❯ 100 мл оливкової олії
    ❯ 1 ст. л. солодкої меленої паприки
    ❯ 1,5 л овочевого бульйону (або води)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування часникового супу

    Крок 1

    Зубки часнику очистити та трохи придушити широким лезом ножа. Скибочки хліба крупно поламати.

    Крок 2

    У глибокому сотейнику на гарячому оливковій олії обсмажувати зубки часнику, поки вони злегка не підрум’яняться.

    Крок 3

    Зменшити вогонь до мінімуму та закласти в сотейник підготовлений хліб. Обсмажувати хліб, часто перевертаючи, щоб він придбав золотий відтінок. Присипати хліб паприкою та злегка посолити.

    Крок 4

    В окремому посуді нагріти бульйон (воду), не доводячи до кипіння, та гарячою рідиною залити хлібно-часникову суміш у сотейнику. Додати сіль та перець за смаком. Готовий суп розлити по порційним тарілкам. Подати гарячим.

    НА ЗАМІТКУ
    В даному випадку краще використовувати не сухарі білого хліба, а лише злегка підкреслений, наприклад учорашній, хліб. Він добре вбере рослинне масло при обсмажуванні та легко розійдеться в крихту в час приготування.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Часниковий суп із черствим хлібом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *