Рецепт “Чілі кон карне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 500 ккал, 39г білків,
27 г жирів, 27 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 велика цибулина
❯ 1 потовчений зубчик часнику
❯ 1 зелений перець чилі
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 600 г рубаного м’яса (свинини чи яловичини)
❯ 4 великі помідори без шкірки
❯ 2 ст. л. томата-пасти
❯ 400 мл м’ясного бульйону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 ч. л. сушеної материнки
❯ 2 солодких перців
❯ 400 г консервованої червоної квасолі
Покроковий процес приготування чілі кон карне
Крок 1
Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на олії до напівпрозорості. Перець чилі вимити та очистивши від насіння, дрібно нарізати. Разом із часником додати до цибулі та обсмажувати 1 хв. Додати рубане м’ясо і готувати, помішуючи, поки воно не стане розсипчастим.
Крок 2
М’якуш помідорів подрібнити та разом з томатомпастою додати до м’яса. Влити бульйон, приправити материнкою,
посолити та поперчити. Накрити посуд кришкою і гасити м’ясо з овочами на слабкому вогні 2 год. час від часу помішуючи
Крок 3
Солодкий перець вимити та очистивши від насіння, нарізати невеликими шматочками. Додати у блюдо за 20 хв до готовності. Насамкінець підмішати консервовану квасолю.