Перейти до вмісту
Головна » Чізкейк із гарбуза

Чізкейк із гарбуза

    Чізкейк із гарбуза

    «Діаменю» рецепт “Чізкейк із гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,6 ХО
    212 ккал

    Інгредієнти

    – 2 ст. мелених вівсяних висівок
    – 1 ст. розпушувача
    – 2 ст. гарбузового пюре
    – кориця та імбир – на смак
    – 500 г м’якого сиру
    – 600 г м’якоті гарбуза
    – 5 яєць
    – 2 ст. кукурудзяного крохмалю
    – стевіозид, кориця
    – мускатний горіх – на смак

    Покрокове приготування чізкейка із гарбуза

    Крок 1

    Гарбуз нарізаю шматочками та відварюю. Доводжу у блендері до консистенції пюре. Додаю сир, яйця, крохмаль, підсолоджувач та прянощі. Збиваю у блендері до однорідності.

    Крок 2

    Начинку виливаю у форму, закриваю фольгою. У лист наливаю воду і ставлю в неї форму. Випікаю годину за 180 градусів. Залишаю у холодильнику на ніч.

    Крок 3

    Для тіста змішую сухі складові. У пюре додаю 2 ст. води та 1 ст. олії. Перемішую та випікаю при температурі 180 градусів 30 хвилин. Викладаю на блюдо корж, зверху – начинку і посипаю прянощами.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чізкейк із гарбуза. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *