Перейти до вмісту
Головна » Човники з цукіні

Човники з цукіні

    Човники з цукіні

    «Діаменю» рецепт “Човники з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    142 ккал

    Інгредієнти

    – 3 невеликі цукіні
    – 1 свіжий огірок
    – 200 г лисичок (або інших грибів)
    – 300 г м’ясного фаршу
    – 1 цибулина
    – 100 г твердого сиру
    – 2 ст. оливкової олії
    – зелень, сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування човників з цукіні

    Крок 1

    Гриби (можна брати будь-які, зокрема і заморожені) дрібно нарізаю. Цибулину чищу та подрібнюю. Обсмажую гриби та цибулю на рослинній олії. Цукіні мою, обсушую паперовим рушником і розрізаю на дві частини.

    Крок 2

    Ножем роблю надрізи та ложкою дістаю м’якуш, подрібнюю її. У готовий фарш додаю гриби з цибулею і м’якуш кабачків. Частину сиру натираю на тертці та також додаю до начинки. Перемішую, солю, перчу.

    Крок 3

    Форму застеляю папером для випічки, змащу маслом. Човники з кабачків наповнюю начинкою, посипаю натертим сиром та розкладаю у формі. Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Човники з цукіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *