Перейти до вмісту
Головна » Цвітна капуста з ковбасою та нутом

Цвітна капуста з ковбасою та нутом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цвітна капуста з ковбасою та нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції:
    250 ккал, 14 г білків,
    13 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 300 г цвітної капусти
    ❯ 2 помідори
    ❯ 100 г гострої копченої ковбаси
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 400 г вареного або консервованого нуту
    ❯ 1/2 ч. л. меленого перцю чилі
    ❯ листочки базиліка або петрушки
    ❯ сік 1 лимона

    Покроковий процес приготування цвітної капусти з ковбасою

    Крок 1

    Капусту вимити, розділити на суцвіття, бланшувати 3 хв у киплячій підсоленій воді та відкинути на друшляк. Помідори вимити, обсушити та розрізати кожний на 4 частини.

    Крок 2

    Ковбасу нарізати кубиками. Часник очистити та нарізати кружальцями. У глибокій сковороді нагріти олію та обсмажувати на ньому ковбасу прибл. 2 хв, додати часник, капусту та готувати ще 2 хв.

    Крок 3

    У сковороду з капустою та ковбасою викласти нут, ретельно перемішати. Приправити страву перцем чилі. Додати
    помідори, зелень і сік лимона на смак. Готову страву подати теплою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Цвітна капуста з ковбасою та нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *