Перейти до вмісту
Головна » Цибульний суп

Цибульний суп

    Цибульний суп

    «Діаменю» рецепт “Цибульний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    26 ккал

    Інгредієнти

    – 3 л води
    – 6 середніх цибулин
    – 1 кг капусти
    – 300 г болгарського перцю
    – 300 г селери

    Покрокове приготування цибульного супу

    Крок 1

    Воду доводжу до кипіння, цибулю нарізаю півкільцями, капусту дрібно шаткую, очищену болгарську перець і селера нарізаю короткою соломкою.

    Крок 2

    Всі інгредієнти поміщаю в киплячу воду та варю близько 30 хвилин

    Це ароматне блюдо дієтологи рекомендують включати в меню при цукровому діабеті не частіше одного разу на тиждень

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибульний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *