Перейти до вмісту
Головна » Цибуля фарширована грибами

Цибуля фарширована грибами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Цибуля фарширована грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 великі червоні цибулини
    ❯ 100 г печериць
    ❯ 75 г копченої шинки (або копченої грудинки)
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 2 ст. л. жирних вершків
    ❯ 1 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ 80 г тертого сиру
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування цибулі фаршированої грибами

    Крок 1

    Цибулини очистити, у кожної зрізати верхівку. Цибулини з верхівками варити в киплячій посоленій воді 10 хв і перекласти в інший посуд. З кожної цибулини вибрати серцевину. Вибрану цибулю порубати.

    Крок 2

    Гриби промити, обсушити та нарізати скибочками. Шинку нарізати дрібними кубиками та обсмажувати на сковороді на 1/2 ст. л. олії 5 хв. Додати цибулю, гриби та обсмажити до золотистого кольору. Підмішати петрушку, влити вершки, прогріти та зняти з вогню. Перемішати з сухарями та сиром, посолити та поперчити.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 190 °. Цибулини збризкати маслом, злегка поперчити всередині та зовні та поставити у форму. Наповнити цибулини начинкою та запікати 15–20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Цибуля фарширована грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *