Перейти до вмісту
Головна » Десерт із повітряного рису

Десерт із повітряного рису

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Десерт із повітряного рису” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 110 ккал, 3 г білків,
    6 г жирів, 13 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 150 г шоколаду
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 40 г повітряного рису
    Для крему:
    ❯ 8 г желатину
    ❯ 100 мл молока
    ❯ 500 г сиру
    ❯ 150 г цукру
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру

    Покроковий процес приготування десерту із повітряного рису

    Крок 1

    Форму для випікання вислати алюмінієвою фольгою. Шоколад з олією розтопити на водяній лазні. У гарячу шоколадну масу підмішати рис. Масу з рисом викласти рівним шаром у підготовлену форму, дати їй повністю
    охолонути та затвердіти в холодильнику.

    Крок 2

    Желатин залити молоком на 10 хв у вогнетривкій ємності. Місткість встановити на водяну лазню та розпустити желатин.

    Крок 3

    Сир розтерти з цукром і ванільним цукром. Влити молоко з желатином та перемішати. Сирну масу викласти рівним
    шаром на шоколадну масу із рисом і дати їй повністю затвердіти. Десерт нарізати порційними шматочками.

    Готуємо ПОВІТРЯНИЙ РИС. 100 г круглозерного рису варити в 300 мл води прибл. 25 хв (рис повинен розваритися). Відварений рис відкинути на сито і добре обсушити на серветці. Викласти рис тонким шаром на вистелений папером для випікання лист і підсушувати в духовці 1,5 год при 100 °. На сковороді нагріти невелику кількість олії. Порціями викладати рис на сковороду і нагрівати, доки він не розбухне.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Десерт із повітряного рису. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *