Рецепт “Домашні рибні консерви” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Сардина – 1 кг
– Часник – по 1 зубчику на банку (250 мл)
– Лавровий лист – по 1 штуці на банку (250 мл)
– Чорний перець – 4-5 горошок на банку (250 мл)
– Оцет – по 2 чайні ложки на банку (250 мл)
– Оливкова або соняшникова олія
– Цукор
– Сіль
Покроковий процес приготування домашніх рибних консерв
Крок 1
В баночку кладемо лавровий лист, 4-5 горошин чорного перцю, один зубчик часнику, одну щіпки цукру і дві щіпки солі.
Крок 2
Тепер укладаємо в банку рибу та наливаємо 2 ч.л. оцту. Заливаємо оливковим або олією не доливаючи близько сантиметра. Акуратно застосовуємо маленькою ложкою, щоб вигнати повітря.
Крок 3
Ставимо на жаровню і накриваємо кришками не закручуючи. Готуємо у духовці близько трьох годин при температурі 100-130 градусів. Готову рибу щільно закриваємо кришками і залишаємо настоятися.