«Діаменю» рецепт “Джем із мандаринів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
45 ккал
Інгредієнти
– 5 середніх мандаринів
– 1 ст. води
– 1 ст. подрібненої мандаринової цедри
– 1 ч. л. свіжого лимонного соку
– кориця і цукрозамінник – на смак
Покрокове приготування джему із мандаринів
Крок 1
Мандарини мою, очищаю від шкірки. Поділяю плоди на часточки. У каструлю вливаю склянку води, додаю мандаринові часточки, доводжу до кипіння та варю на малому вогні протягом 15 хвилин.
Крок 2
Вливаю лимонний сік і додаю мандаринову цедру та цукрозамінник (на смак). Ретельно розмішую і варю ще кілька хвилин.
Крок 3
Тим, хто любить аромат кориці, рекомендую додати щіпку ці прянощі. Знімаю з вогню та даю страві охолонути. Зберігаю в холодильнику у скляному посуді під кришкою тиждень.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!