Перейти до вмісту
Головна » Джем із мандаринів

Джем із мандаринів

    Джем із мандаринів

    «Діаменю» рецепт “Джем із мандаринів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 5 середніх мандаринів
    – 1 ст. води
    – 1 ст. подрібненої мандаринової цедри
    – 1 ч. л. свіжого лимонного соку
    – кориця і цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування джему із мандаринів

    Крок 1

    Мандарини мою, очищаю від шкірки. Поділяю плоди на часточки. У каструлю вливаю склянку води, додаю мандаринові часточки, доводжу до кипіння та варю на малому вогні протягом 15 хвилин.

    Крок 2

    Вливаю лимонний сік і додаю мандаринову цедру та цукрозамінник (на смак). Ретельно розмішую і варю ще кілька хвилин.

    Крок 3

    Тим, хто любить аромат кориці, рекомендую додати щіпку ці прянощі. Знімаю з вогню та даю страві охолонути. Зберігаю в холодильнику у скляному посуді під кришкою тиждень.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Джем із мандаринів. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *