Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані гречкою гриби

Фаршировані гречкою гриби

    Фаршировані гречкою гриби

    «Діаменю» рецепт “Фаршировані гречкою гриби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    115 ккал

    Інгредієнти

    – 8 великих
    – печериць
    – цибулина
    – 2 ч. л. соєвого соусу
    – 1 ч. л. гречаної крупи
    – гілочка кропу

    Покрокове приготування фаршированих грибів

    Крок 1

    У грибів відокремлюю капелюшки від ніжок. Ніжки та цибулю дрібно нарізаю, змішую та обсмажую на рослинної олії.

    Крок 2

    Крупу варю до готовності, додавши в воду, що закипіла, 1 ч.л. соєвого соусу. Змішую гречку із засмажкою, додаю рубану зелень і соус, що залишився.

    Крок 3

    Наповнюю начинкою змащені олією капелюшки. Запікаю в духовці при 160 град.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані гречкою гриби. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *