«Діаменю» рецепт “Фаршировані гречкою гриби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
115 ккал
Інгредієнти
– 8 великих
– печериць
– цибулина
– 2 ч. л. соєвого соусу
– 1 ч. л. гречаної крупи
– гілочка кропу
Покрокове приготування фаршированих грибів
Крок 1
У грибів відокремлюю капелюшки від ніжок. Ніжки та цибулю дрібно нарізаю, змішую та обсмажую на рослинної олії.
Крок 2
Крупу варю до готовності, додавши в воду, що закипіла, 1 ч.л. соєвого соусу. Змішую гречку із засмажкою, додаю рубану зелень і соус, що залишився.
Крок 3
Наповнюю начинкою змащені олією капелюшки. Запікаю в духовці при 160 град.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!