Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані томати

Фаршировані томати

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Фаршировані томати” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    131 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 4 великі помідори
    ❯ 150 г м’якого сирного сиру
    ❯ 2 ст.л. подрібненої свіжої зелені (кріп, петрушка)
    ❯ зубчик часнику
    ❯ сіль та перець – на смак
    ❯ 1 ст. оливкової олії

    Покрокове приготування фаршированих томатів

    Крок 1

    Помідори мою, акуратно видаляю серцевину. Змішую сир, зелень, часник, сіль і перець. Наповнюю томати фаршем.

    Крок 2

    Викладаю помідори на деко, змащене оливковою олією. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці 15-20 хвилин, доки томати не стануть м’якими.

    Крок 3

    Подаю фаршировані помідори теплими чи холодними.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані томати. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *