Перейти до вмісту
Головна » Фарширований перець по-турецьки

Фарширований перець по-турецьки

    Фарширований перець по-турецьки

    Рецепт “Фарширований перець по-турецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Фарш 600 гр
    – Рис 150 гр
    – Цибуля 200 гр
    – Солодка паприка 1 ч. л.
    – Чорний перець
    – Сіль
    – Петрушка
    ——————
    – Цибуля 250 гр
    – Помідори 600 гр
    – Солодкий перець(обрізання)_200 гр
    – Часник 2 зубки
    – Цукор 1 ст.л.
    – Чорний перець
    – Чилі
    – Сіль
    – Оливкова олія
    —————–
    – Томатна паста 100 гр
    – Оливкова олія
    – Сіль

    Покроковий процес приготування фаршированого перцю
    Фарширований перець по-турецьки1

    Крок 1

    Варимо рис рівно 5 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю. Відправляємо рис та цибулю до фаршу. Солимо, перчимо і додаємо червону паприку. Дуже дрібно нарізаємо петрушку і також відправляємо у фарш. Добре вимішуємо фарш.

    Фарширований перець по-турецьки2

    Крок 2

    Нарізаємо довгий перець однаковими шматочками. Забираємо начинки. Хвостики від перцю складаємо окремо.

    Фарширований перець по-турецьки3

    Крок 3

    Ставимо сковороду на вогонь і наливаємо олію. Нарізаємо цибулю і відправляємо у сковороду. Злегка підсмажуємо. Хвостики від перцю нарізаємо кільцями та відправляємо до цибулі. Обсмажуємо 2-3 хвилини.

    Фарширований перець по-турецьки4

    Крок 4

    Знімаємо шкірки з помідорів і нарізаємо кубиками. Відправляємо томати у засмажку. Перемішуємо і смажимо на середньому вогні 3 хвилини. Солимо, перчимо, додаємо трохи цукру і пластівці чилі. Готуємо ще 2-3 хвилини та наприкінці додаємо дрібно порізаний часник.

    Фарширований перець по-турецьки5

    Крок 5

    У сатейник наливаємо трохи олії. Додаємо томатну пасту та просмажуємо пару хвилин. Додаємо води, щоб густота була як густий томатний сік. Додаємо трохи солі та кип’ятимо одну хвилину.

    Фарширований перець по-турецьки6

    Крок 6

    У форму для запікання викладаємо засмажку. Змочуємо руку і щільно укладаємо фарш у перець. Складаємо у форму та поливаємо томатним соусом. Накриваємо фольгою та відправляємо у духовку при 200 градусах на 25 хвилин. Потім знімаємо фольгу та готуємо ще 25 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фарширований перець по-турецьки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *