Перейти до вмісту
Головна » Філе з грибами

Філе з грибами

    Філе з грибами

    «Діаменю» рецепт “Філе з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,3 ХО
    135 ккал

    Інгредієнти

    – 4 філе курячої грудки
    – 300 г грибів
    – 100-150 г замороженого шпинату
    – 40 г мигдалю
    – 2 щіпки солі
    – прованські трави – на смак

    Покрокове приготування філе з грибами

    Крок 1

    Шпинат розморожую в сковороді на оливковій олії, тушу до видалення зайвої рідини, трохи солю і присмачую травами. Гриби нарізаю, обсмажую на сковороді з додаванням олії, солю. Філе надрізаю, розгортаю, трохи відбиваю.

    Крок 2

    Вкладаю на м’ясо зелень та гриби, посипаю рубаними підсушеними горіхами. Повертаю філе рулетом фіксую силіконовими кліпсами. Запікаю в духовці за температури 200 град. близько 25 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *