«Діаменю» рецепт “Філе з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
135 ккал
Інгредієнти
– 4 філе курячої грудки
– 300 г грибів
– 100-150 г замороженого шпинату
– 40 г мигдалю
– 2 щіпки солі
– прованські трави – на смак
Покрокове приготування філе з грибами
Крок 1
Шпинат розморожую в сковороді на оливковій олії, тушу до видалення зайвої рідини, трохи солю і присмачую травами. Гриби нарізаю, обсмажую на сковороді з додаванням олії, солю. Філе надрізаю, розгортаю, трохи відбиваю.
Крок 2
Вкладаю на м’ясо зелень та гриби, посипаю рубаними підсушеними горіхами. Повертаю філе рулетом фіксую силіконовими кліпсами. Запікаю в духовці за температури 200 град. близько 25 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!