Перейти до вмісту
Головна » Форшмак із лосося

Форшмак із лосося

    Форшмак із лосося

    «Діаменю» рецепт “Форшмак із лосося” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,2 ХО
    218 ккал

    Інгредієнти

    – 30 г свіжого лосося
    – 100 г солоного лосося
    – 2 ст. сирного сиру
    – 1 ст. рослинної олії
    – 1 ч. л. дижонської гірчиці
    – 1 ст. білого вина
    – 30 г мигдалю
    – зелень
    – сіль
    – перець
    – лимонний сік та цедра лимона – на смак

    Покрокове приготування форшмаку із лосося

    Крок 1

    Сирий лосось відварюю до готовності, даю охолонути і розминаю виделкою. Солоний лосось і зелень (кріп,
    петрушка) нарізаю ножем.

    Крок 2

    Мигдаль підсушую на сухій сковороді та подрібнюю ножем. Усе інгредієнти перемішую, солю, перчу

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Форшмак із лосося. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *