Перейти до вмісту
Головна » Фруктово-овочевий кекс

Фруктово-овочевий кекс

    Фруктово-овочевий кекс

    «Діаменю» рецепт “Фруктово-овочевий кекс” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,9 ХО
    121 ккал

    Інгредієнти

    – 1 ст. крупно натертого кабачка
    – 0,5 ст. крупно натертого яблука
    – 2 яйця
    – 1,5 ст. льняного борошна
    – 1 ч. л. розпушувача тіста
    – 1 ч. л. меленої кориці
    – 1 ч. л. тертої цедри лимона
    – 120 мл рослинної олії
    – Стевіозид – на смак

    Покрокове приготування фруктово-овочевого кексу

    Крок 1

    Кабачок та яблуко змішую, додаю збиті зі стевіозидом яйця, корицю, цедру, олію. Окремо з’єдную борошно з розпушувачем, всипаю до основної маси.

    Крок 2

    Замішую тісто. Випікаю кекс у силіконовій формі у розігрітій до 180 град. духовці близько 50 хвилин

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктово-овочевий кекс. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *