«Діаменю» рецепт “Фруктовий йогурт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,2 ХО
75 ккал
Інгредієнти
– 200 г йогурту без добавок
– 1 банан
– 3 мандарини
– 1 гранат
Покрокове приготування фруктового йогурту
Крок 1
Банан нарізаю кружальцями, мандарини розбираю на часточки, гранат очищаю, дістаю зерна. Перекладаю все у чашу блендера, вливаю йогурт. Збиваю до однорідної консистенції.
Крок 2
Спочатку, на низькій швидкості в імпульсному режимі (серією короткочасних включень). А потім, за мірою подрібнення фруктів, збільшую швидкість та тривалість роботи блендера. Розливаю по склянках та прикрашаю зернами граната.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!