Перейти до вмісту
Головна » Фруктовий мус

Фруктовий мус

    Фруктовий мус

    «Діаменю» рецепт “Фруктовий мус” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,9 ХО
    46 ккал

    Інгредієнти

    – 250 г фруктів (яблуко, апельсин, груша)
    – 15 г желатину

    Покрокове приготування фруктового мусу

    Крок 1

    Яблуко, грушу та апельсин очищаю від шкірки та кісточок, нарізаю скибочками. Заливаю холодною водою,
    доводжу до кипіння і варю на малому вогні близько 20 хвилин. Рідину зливаю, вона ще знадобиться.

    Крок 2

    Фрукти залишаю остигати. Желатин заливаю водою для набухання. Охолоджені фрукти подрібнюю за допомогою блендер.

    Крок 3

    До фруктового відвару додаю замочений желатин, нагріваю і тримаю на малому вогні до повного розчинення. Вимикаю і чекаю, поки охолоне. Вливаю в пюре та збиваю міксером до освіти піни. Розливаю за формами чи склянками.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктовий мус. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *